Sijainti

Tervetuloa Nekun asiakkaaksi Keravalle, Riihimäelle ja Järvenpäähän!

Kaikkiin Nekun toimipisteisiin pääsee helposti sekä autolla että junalla. Kerava kuuluu HSL-alueeseen ja juna-yhteydet sekä Helsingin (K-, Z- ja R-junat) että Lahden ja Mäntsälän (Z-junat) suunnasta ovat erinomaiset. Riihimäelle kulkevat useat lähi- ja kaukoliikenteen junat sekä etelä- että pohjoissuunnasta. Järvenpäässä pysähtyy lähiliikenteen R-juna palvellen sekä Helsingin että Hyvinkään suunnasta tuiljoita.

Junien aikataulut

Keravalla Nekku sijaitsee osoitteessa Kultasepänkatu 5, 04250 Kerava. Nekku löytyy aivan juna-aseman tuntumasta Sampolan alikulun päästä, vastapäisessä talossa on Keravan kaupungin Sampolan palvelukeskus. Autoilijoille on ilmaisia parkkipaikkoja sekä viereisellä ulkoparkkipaikalla että samassa talossa sijaitsevassa parkkihallissa.

Keravan Nekun sijainti kartalla

Riihimäen toimisto sijaitsee Matkakeskuksen toimistotornissa osoitteessa Eteläinen Asemakatu 2a, 3. krs. 11130 Riihimäki. Matkakeskus on punatiilinen rakennus Riihimäen rautatieaseman ja kauppakeskus Liikeradan vieressä. Samassa toimistotornissa sijaitsee lääkärikeskus Mehiläinen.

Omalla autolla tulijoille löytyy parkkipaikkoja Matkakeskuksen parkkihallista, jonka 2. kerroksessa on 2 h pysäköintipaikkoja. Paikat ovat maksuttomia kiekkopaikkoja. Parkkihallin 3. kerroksesta löytyy parkkitilaa, jossa ei ole aikarajoitusta.

Riihimäen Nekun sijainti kartalla

Järvenpäässä vastaanotto on Kaisa Peltomaalla PlusTerveys Korvalääkärikeskus Ainossa osoitteessa Järnefeltinkatu 1, 04400 Järvenpää. Aino sijaitsee juna-aseman lähellä kävelykatu Jannen päässä Prisma-keskusta vastapäätä. Ilmaisia autopaikkoja asiakkaille löytyy Prisma-keskuksen parkkihallista.

Järvenpään Nekun sijainti kartalla