Sijainti

Tervetuloa Nekun asiakkaaksi Keravalle ja Riihimäelle!

Kaikkiin Nekun toimipisteisiin pääsee helposti sekä autolla että junalla. Kerava kuuluu HSL-alueeseen ja juna-yhteydet sekä Helsingin (K-, Z- ja R-junat) että Lahden ja Mäntsälän (Z-junat) suunnasta ovat erinomaiset. Riihimäelle kulkevat useat lähi- ja kaukoliikenteen junat sekä etelä- että pohjoissuunnasta.

Junien aikataulut

Keravalla Nekku sijaitsee osoitteessa Kultasepänkatu 5, 04250 Kerava. Nekku löytyy aivan juna-aseman tuntumasta Sampolan alikulun päästä, vastapäisessä talossa on Keravan kaupungin Sampolan palvelukeskus. Autoilijoille on ilmaisia parkkipaikkoja sekä viereisellä ulkoparkkipaikalla että samassa talossa sijaitsevassa parkkihallissa.

Keravan Nekun sijainti kartalla

Riihimäen toimisto sijaitsee Matkakeskuksen toimistotornissa osoitteessa Eteläinen Asemakatu 2a, 3. krs. 11130 Riihimäki. Matkakeskus on punatiilinen rakennus Riihimäen rautatieaseman ja kauppakeskus Liikeradan vieressä. Samassa toimistotornissa sijaitsee lääkärikeskus Mehiläinen.

Omalla autolla tulijoille löytyy parkkipaikkoja Matkakeskuksen parkkihallista, jonka 2. kerroksessa on 2 h pysäköintipaikkoja. Paikat ovat maksuttomia kiekkopaikkoja. Parkkihallin 3. kerroksesta löytyy parkkitilaa, jossa ei ole aikarajoitusta.

Riihimäen Nekun sijainti kartalla

Järvenpäässä on yksityisvastaanotto Kaisa Peltomaalla. Kaisan toimisto sijaitsee lähellä Saunakallion seisaketta. Paikkatiedustelut voitte osoittaa suoraan Kaisalle sähköpostitse kaisa.peltomaa@neuronekku.net.